עקבו אחרינו בפייסבוק  
 
 
עלי חסה ממולאים

2
חסה בינונית
3
גבעולי סלרי קצוצים דק
2
כרישה קצוצים דק
כוס אורז
רוטב עגבניות (ביתי או רסק+מים ותבלינים)

  1. מרתיחים מים בסיר גדול וחולטים בו את עלי החסה (מכניסים למים הרותחים ומיד מוציאים).
  2. מקפיצים בשמן זית את הכרישה והסלרי 3 דקות מוסיפים את האורז ומים

בכמות המתאימה. מבשלים עד שהאורז מוכן.

  1. ממלאים כל עלה חסה באורז ומגלגלים.
  2. מכניסים את עלי החסה הממולאים לסיר עם רוטב עגבניות ומבשלים

עוד כ 10 דקות.

 

CyberCity | בניית אתרים