עקבו אחרינו בפייסבוק  
 
 







אספרג
האספרג בעל טעם עדין ויחודי. יש לקצוץ החלק התחתון, כ 5 ס"מ, של השיפודים. אם משתמשים בשיפודים עבים כדאי לקלוף בקולף ירקות את השליש התחתון של השיפוד. הבישול נעשה ע"י חליטה במים רותחים כ 5 דקות. יש להוציא האספרג מהמים הרותחים ולקררו על מנת לשמור הצבע הירוק. להגיש מיד לשולחן בתוספת רוטב סלט כלשהו. דרך נוספת ושונה היא לטפטף מעט שמן זית על השיפודים ולהכניס בגריל ל 5 דקות.


רוטב לאספרג:
1/2
כוס מיץ לימון
2
שיני שום כתוש
 
מלח
 
פלפל שחור גרוס טרי
 
כף חרדל דיז'ון עם גרעינים
 
צרור עלי שמיר
 
כפית סוכר חום
3/4
כוס שמן זית
 
 

לערבל הכל במערבל חשמלי.
אם רוצים אפשר בסוף הערבול להוסיף יוגורט דל שומן.
CyberCity | בניית אתרים