|
 |
1 |
כרוב אדום |
|
שומר |
2 |
בצל אדום |
3 |
פלפלים מקסיקנים – חלפנו |
4 |
שיני שום או 2 כפיות שום כתוש |
|
חופן אגוזי פקאן |
1/4 |
כוס חומץ בן יין |
1/2 |
כוס יין אדום |
|
פלחים של פפינו |
|
לתיבול – , מלח גס, 2 כפות סוכר חום כמון וקנמון, 2 ראשי ציפורן. |
1/4 |
כוס שמן זית |
2 |
כפות גבינת פטה |
2 |
כפות פרמזן |
|
מלח ופלפל שחור, טחון טרי | |
|
|
 |
את הכרוב לחתוך לרצועות, להכניס לשקית פלסטיק לבשל במיקרוגל 5 דקות. את השומר לחתוך לרצועות, להכניס לשקית פלסטיק לבשל במיקרוגל 5 דקות. את הבצל לחתוך לרצועות, לשים בווק חם עם שמן זית, שום ופלפלים פרוסים ופקאנים. להוסיף חמרי התיבול. להוסיף שומר וכרוב אדום, ¼ כוס חומץ בן יין ו ½ כוס יין אדום. לסדר הסלט בקערת הגשה, לפרוס הפפינו לפלחים ולסדרו מעל. שילוב הטעמים והצבעים הוא חגיגי ומיוחד. |
| | |