עקבו אחרינו בפייסבוק  
 
 







פפינו בסלט כרוב אדום

1
כרוב אדום
 
שומר
2
בצל אדום
3
פלפלים מקסיקנים – חלפנו
4
שיני שום או 2 כפיות שום כתוש
חופן אגוזי פקאן
1/4 כוס חומץ בן יין
1/2 כוס יין אדום
פלחים של פפינו
לתיבול – , מלח גס, 2 כפות סוכר חום
כמון וקנמון, 2 ראשי ציפורן.
1/4 כוס שמן זית
2 כפות גבינת פטה
2 כפות פרמזן
מלח ופלפל שחור, טחון טרי

את הכרוב לחתוך לרצועות, להכניס לשקית פלסטיק לבשל במיקרוגל 5 דקות.
את השומר לחתוך לרצועות, להכניס לשקית פלסטיק לבשל במיקרוגל 5 דקות.
את הבצל לחתוך לרצועות, לשים בווק חם עם שמן זית, שום ופלפלים פרוסים ופקאנים.
להוסיף חמרי התיבול.
להוסיף שומר וכרוב אדום, ¼ כוס חומץ בן יין ו ½ כוס יין אדום.
לסדר הסלט בקערת הגשה, לפרוס הפפינו לפלחים ולסדרו מעל.
שילוב הטעמים והצבעים הוא חגיגי ומיוחד.
CyberCity | בניית אתרים