עקבו אחרינו בפייסבוק  
 
 







ממרח חצילים ועגבניות

1 ק"ג
חציל קלוף וחתוך לקוביות
1
בצל גדול קצוץ
4
עגבניות קלופות וקצוצות
2
שיני שום קצוץ
עלי בזיליקום
מלח ופלפל
כף סוכר
1 כף רסק עגבניות
שמן לטיגון

משרים החציל במלח גס להגרת נוזלים. רוחצים ומייבשים את החצילים ומטגנים בשמן עמוק למעבירים לקערה עם נייר סופג. מאדים את הבצל במעט שמן עד להשחמה במחבת נפרדת. מוסיפים לבצל את העגבניות שום ורסק עגבניות, מלח, סוכר, ופלפל שחור. מאדים כ 15 דקות ומוסיפים את החצילים המטוגנים, מאדים כ5 דקות על אש בינונית. מוסיפים את עלי הבזיליקום הקצוצים ומורידים מהאש. מקררים את התערובת ומרסקים במעבד מזון במספר פולסים למחית לא חלקה. מעבירים לקערה ומצננים.
CyberCity | בניית אתרים