עקבו אחרינו בפייסבוק  
 
 







בלינצ'ס תרד

1/2 ק"ג
קמח
3
ביצים
 
כפית מלח
2
כוסות חלב
1
כוס ציר ירקות
1
כף חמאה
1
כף שמן
למילוי התרד:
1 ק"ג
תרד
4
עגבניות
50 גרם
צנוברים קלויים
 
בצל קצוץ
1
כף חמאה
1
כף גבינת פרמזן מגורדת
 
קורט מלח ופלפל
לבשמל:
2
כפות חמאה
4
כפות קמח
2
כוסות חלב
 
מלח פלפל אגוז מוסקט
2
כפות פרמזן מגורד

1. מכינים את הבלינצ'ס: מערבבים את כל המרכיבים לבלילה אחידה. 2. מחממים מחבת טפלון ויוצקים חצי מצקת למרכזה.
3. מטים את המחבת 360 מעלות על מנת ליצור צורה עגולה ודקה. 4. הופכים את הבלינצ'ס על צידו השני ומייד מעבירים לצלחת.
5. מכינים את המילוי: חולטים את התרד במים רותחים כדקה, מוציאים, סוחטים, מקררים וקוצצים.
6. חותכים את העגבניות לרבעים מפרידים את החרצנים מהעגבניה וחותכים לקוביות קטנות.
7. מטגנים את הבצל בשמן מוסיפים את התרד העגבניות והצנוברים ומערבבים על אש נמוכה כשתי דקות.
8. מתבלים במלח ופלפל ומוסיפים חמאה. מפזרים את הפרמזן ומערבבים היטב.
9. מכינים את הבשמל: ממיסים חמאה בסיר . מסירים מהאש ומוסיפים את הקמח. מערבבים עד ליצירת רביכה. מחזירים לאש נמוכה ומוסיפים את החלב בהדרגה תוך כדי ערבוב מתמיד. מוסיפים תבלינים לפי הטעם.מרכיבים את הבלינצ'ס: מחממים תנור לחום של 200 מעלות.
10. מרכיבים את הבלינצ'ס: מחממים תנור לחום של 200 מעלות.
מגלגלים בלינצ'ס עם מילוי התרד ומניחים בתבנית חסינה לאש. יש להניח את הבלינצ'ס בצפיפות. יוצקים מהבשמל מעל ומפזרים פרמז'ן.
מכניסים לתנור החם ל10-15 דקות.
CyberCity | בניית אתרים