עקבו אחרינו בפייסבוק  
 
 
 
פאי כרובית כרישה ואספרגוס

למלית:
2
כרישה
1
צרור אספרגוס חתוך קטן
פרחי כרובית חלוטה / רכה
100 גרם
חמאה
2
ביצים
200 גרם גבינה צהובה
1 מיכל שמנת מתוקה
  מלח / פלפל לפי הטעם

לבצק:
1 וחצי כוסות קמח
100 גרם חמאה קרה
2 כפות מים קרים
1 ביצה
קורט מלח

מערבבים את חומרי הבצק במעבד מזון , מכניסים למקרר ל1 שעה עד שהבצק מתקשה.
מרפדים את הבצק בתבנית פאי .
מטגנים את החמאה במחבת מוסיפים את הכרישה אחרי 5 דקות, מוסיפים את האספרגוס לעוד 3 דקות.
מניחים את הכרישה על הבצק , מעל את פרחי הכרובית ומעליהם את האספרגוס.
מערבבים את הביצים השמנת מתוקה בגבנ"צ ושופכים מעל הירקות.
אופים בחום בינוני במשך כ-45 דקות, עד שהפשטידה מקבלת גוון שזוף.
CyberCity | בניית אתרים