עקבו אחרינו בפייסבוק  
 
 







מאפה כרישה ותרד

2
כרישה חתוכה
1
חבילת תרד טרי נקי
3
ביצים להפריד חלבון וחלמון
1
גבינת סקי 5%
1 שמנת חמוצה
1/2 כוס גבנ"צ

מקציפים את החלבון לקצף יציב. מערבבים את החלמון ,גבינה , שמנת חמוצה ,מלח/פלפל והגבנ"צ. מוסיפים לגבינה את הקצף. מקפיצים על מחבט בשמן זית את הכרישה. מקפיצים עד שהכרישה רכה. ומוסיפים את התרד למחבט ל2 דקות. מוסיפים לקערת הגבינות את הכרישה והתרד מערבבים ומעבירים לתבנית אפיה. אופים בחום 200 מעלות במשך 40 דקות עד להזהבה.
CyberCity | בניית אתרים